Početna

Prodaja

Održavanje

Programiranje

3D print

Partneri

Objave

Kontakt

Wacom Cintiq Pro 17 i 22

Wacom Cintiq Pro pomno je izrađen imajući na umu stroge zahtjeve kreativnih profesionalaca. Osmišljen je kako bi profesionalcima pružio impresivnu, ugodnu i prirodnu interakciju za stvaranje digitalnog sadržaja. Široko prihvaćen od strane profesionalaca u raznim sektorima, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, fotografiju, uređivanje fotografija, 3D modeliranje, animaciju, postprodukciju, modu i dizajn proizvoda, Wacom Cintiq Pro stoji kao preferirano rješenje.

Adobe Acrobat Pro godišnji najam + One by Wacom Medium potpisni tablet

Potpisni tablet, savršeni dodatak za označavanje i digitalno potpisivanje PDF dokumenata

Rješenje za manjak prostora na vašem iPhone i iPad uređajima dolazi iz Kalifornije. Tvrtka Piodata razvila je iXflash Drive i iXflash Cube modele koji upareni s besplatnom iOS aplikacijom oslobađaju prostor, pohranjuje vaše sadržaje (backup) i prenose ih na drugi kompatibilni uređaj.

Fleksibilni NAS uređaji

OWC Gemini dolazi u veličinama od 8TB, 12TB, 16TB, 24TB i 32TB ili bez diskova pa sami možete sastaviti svoju RAID0 ili RADI1 NAS configuraciju. Za povezivanje na rasplaganju su 2 x Thinderbold 3, 2 x USB 3.1, DisplayPort 1.2 i Gigabit Ethernet. 

Mac Studio M2 dostupan odmah

Mac Studio s M2 procesorom novo je i najjače Mac stolno računalo. U njegovom iznimno kompaktnom kućištu kriju se dosad neviđene performanse, beskrajna povezivost i pregršt novih mogućnosti koje će tvoj radni prostor pretvoriti u pravi kreativni studio u kojem će ti sve što trebaš uvijek biti na dohvat ruke.

Adobe ovlašteni zlatni partner

Finder d.o.o. ovlašteni je prodavač Adobe softvera sa zlatnim statusom - ADOBE GOLD RESELLERA. Nudimo edukacijske, komercijalne i goverment licence i godišnje preplate za Creative Cloud pakete, pojedinačne aplikacije: Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Acrobat, InDesign, Lightroom,...

Novi LaCie potpuno aluminijski diskovi

Novi LaCie prijenosni diskovi s aluminijskim kućištem diamnosd-cut dizajna dolaze s najbržim USB konektorom koji je kompatibilan i sa svim starim USB sučeljima. Diskovi su kapaciteta do 5TB što vam omogućuje spremanje do 156 sati videa. Diskovi su kompatibilni s Windows i Mac računalima bez potrebe za reformatiranjem.

Media & Entertainment Collection

Vodeći domaći i svjetski studiji za animaciju, video i filmske efekte, te razvoj igara koriste Media & Entertainment Collection u proizvodnji najboljih igara, TV emisija i filmskih uspješnica. Uključuje • Maya • 3ds Max • MotionBuilder • Arnold Render • Sketchbook • Mudbox • Character Generator • ReCap Pro