Početna

Prodaja

Održavanje

Programiranje

3D print

Zastupstva

Obavijesti

Kontakt

Wacom Cintiq Pro 27

Cintiq Pro 27 Pen & Touch Display

Fleksibilni NAS uređaji

OWC Gemini dolazi u veličinama od 8TB, 12TB, 16TB, 24TB i 32TB ili bez diskova pa sami možete sastaviti svoju RAID0 ili RADI1 NAS configuraciju. Za povezivanje na rasplaganju su 2 x Thinderbold 3, 2 x USB 3.1, DisplayPort 1.2 i Gigabit Ethernet. 

Mac Studio dostupan odmah

 Mac Studio posve je novo Mac stolno računalo. U njegovom iznimno kompaktnom kućištu kriju se dosad neviđene performanse, beskrajna povezivost i pregršt novih mogućnosti koje će tvoj radni prostor pretvoriti u pravi kreativni studio u kojem će ti sve što trebaš uvijek biti na dohvat ruke.

Macbook Air M2 dostupan odmah

Iskoristite priliku i naručite najnoviji MacBook s novim M2 procesorom. Imamo dostupan i model "po narudžbi" s 16GB RAM.

Adobe ovlašteni zlatni partner

Finder d.o.o. ovlašteni je prodavač Adobe softvera sa zlatnim statusom - ADOBE GOLD RESELLERA. Nudimo edukacijske, komercijalne i goverment licence i godišnje preplate za Creative Cloud pakete, pojedinačne aplikacije: Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Acrobat, InDesign, Lightroom,...

Wacom Cintiq Pro 16

Wacom Cintiq Pro 16 stvoren je temelju povratnih informacija korisnika prethodnih generacija Cintiq modela. Zahvaljujući stalnoj i bliskoj razmjeni Wacoma s kreativnom zajednicom, razvijen je interaktivni monitor s olovkom koji omogućuje najbolje iskustvo na zaslonu i multi-touch iskustvo.

Novi LaCie potpuno aluminijski diskovi

Novi LaCie prijenosni diskovi s aluminijskim kućištem diamnosd-cut dizajna dolaze s najbržim USB konektorom koji je kompatibilan i sa svim starim USB sučeljima. Diskovi su kapaciteta do 5TB što vam omogućuje spremanje do 156 sati videa. Diskovi su kompatibilni s Windows i Mac računalima bez potrebe za reformatiranjem.

Media & Entertainment Collection

Vodeći domaći i svjetski studiji za animaciju, video i ilmske efekte, te razvoj igara koriste Media & Entertainment Collection u proizvodnji najboljih igara, TV emisija i filmskih uspješnica. Uključuje • Maya • 3ds Max • MotionBuilder • Arnold Render • Mudbox • Character Generator • ReCap Pro