Finder


Početna

Prodaja

Održavanje

Programiranje

3D print

Zastupstva

Obavijesti

Kontakt

Wacom Cintiq Pro 27

Cintiq Pro 27 Pen & Touch Display

U ponudi su iPhone 14 i superveliki iPhone 14 Plus u kapacitetu od 128GB i 256GB. iPhone 14 ima nikad dulje trajanje baterije i još spektakularnije fotkama pri slabom osvjetljenju.
iPhone 13 i 13 mini također su u ponudi s 128GB i 256GB. Najpovoljniji model je iPhone 12 kojeg nudimo s kapacitetom do 64GB i 128GB.

Mac Studio dostupan odmah

 Mac Studio posve je novo Mac stolno računalo. U njegovom iznimno kompaktnom kućištu kriju se dosad neviđene performanse, beskrajna povezivost i pregršt novih mogućnosti koje će tvoj radni prostor pretvoriti u pravi kreativni studio u kojem će ti sve što trebaš uvijek biti na dohvat ruke.

Novi Macbook Air M2 dostupan odmah

Iskoristite priliku i naručite najnoviji MacBook s novim M2 procesorom. Imamo dostupan i model "po narudžbi" s 16GB RAM.

Adobe ovlašteni zlatni partner

Finder d.o.o. ovlašteni je prodavač Adobe softvera sa zlatnim statusom - ADOBE GOLD RESELLERA. Nudimo edukacijske, komercijalne i goverment licence i godišnje preplate za Creative Cloud pakete, pojedinačne aplikacije: Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Acrobat, InDesign, Lightroom,...

Novi Wacom Cintiq Pro 16

Novi Wacom Cintiq Pro 16 stvoren je temelju povratnih informacija korisnika prethodnih generacija Cintiq modela. Zahvaljujući stalnoj i bliskoj razmjeni Wacoma s kreativnom zajednicom, razvijen je interaktivni monitor s olovkom koji omogućuje najbolje iskustvo na zaslonu i multi-touch iskustvo.

Novi LaCie potpuno aluminijski diskovi

 Novi LaCie prijenosni diskovi s aluminijskim kućištem diamnosd-cut dizajna dolaze s najbržim USB konektorom koji je kompatibilan i sa svim starim USB sučeljima. Diskovi su kapaciteta do 5TB što vam omogućuje spremanje do 156 sati videa. Diskovi su kompatibilni s Windows i Mac računalima bez potrebe za reformatiranjem.

Maya 2023 New Single-user Annual Subscription

Autodesk Maya je program za animaciju s naprednom tehnologijom prikaza, alatima za modeliranje, robustan u smislu procesiranja složenih podataka i sučeljem koje će vas inspirirati.